De Kerstbrunch

Om mee te beginnen:
Bospaddenstoelensoep met truffel
***
Koude gerechten
Gerookte zalm met citroencrème
en Tobiko kaviaar
Rilette van gerookte makreel
Carpaccio met Parmezaan,
pijnboompitjes en truffelmayonaise
Eendenmousse met Madeira crème
Bun met pulled chicken
Geitenkaas met dadel en walnoot
Parelcouscous met avocado en
ras el hanout (vegan)
Minibroodjes met boter,
tapenade en extra vierge olijfolie
***
Warme gerechten
Zeebaarsfilet met gamba’s
en kreeftensaus
Hertenpeper
Kalfsribeye aan het buffet gesneden
met morillesaus
Geroosterde bloemkool
met noten (vegan)
Aardappelgratin
en seizoensgroenten
***
Om in stijl af te sluiten
Desserts van onze patissier
***
Inclusief drankenbuffet
Koffie, thee, jus d’orange
en appelsap